Nieuws vanuit de Dierenpraktijk

Checkup Paashaas!

15 april 2022

De paashaas heeft de jaarlijkse checkup gehad. Ready to go!Goeie paasdagen! 

'Thank a Farmer Day!'

12 oktober 2021

Het is vandaag 'Thank a Farmer Day!'

Vandaag is het dus een dag om stil te staan bij de boeren die het hele jaar rond, 24/7, klaarstaan om te zorgen dat wij iedere dag mogen genieten van het voedsel dat zij produceren.

En dan ook nog eens heel goed en betaalbaar! Een topprestatie vinden wij. Een dikke pluim voor alle agrariërs!

Winnaars Dierendagactie

08 oktober 2021

Tromgeroffel! En de winnaars van de Dierendagactie zijn......Iris Peters, Hanny Meulenbrugge en Karin Maatkamp! Van harte gefeliciteerd!! Binnenkort mogen jullie de alombekende DAP Oostland Roze Koeken-trommel in ontvangst nemen. Vandaag is PETER bij de familie PETERs die aan de PETERsdijk wonen al eventjes langsgeweest. It's all in the name zullen we maar zeggen. We hopen dat jullie genieten van de prijs en iedereen heel hartelijk bedankt voor het meedoen! We hebben genoten van jullie mooie foto's. Voor nu allemaal een heel fijn weekend toegewenst!

Groeten van PETER en Dimitry

Winactie!

04 oktober 2021

Winnen! Het is vandaag Dierendag. Stuur snel je mooiste dierenfoto in! De drie mooiste plaatjes winnen de enige echte DAP Oostland koektrommel bomvol roze koeken. Lekker bij de koffie. We zien de foto's graag!

Groetjes,Peter en Dimitry

Meet the pack!

01 oktober 2021

Meet the pack! We wensen jullie een kiplekker weekend!                                                        

File op Koepad A27 

24 september 2021

Er is file gemeld op Koepad A27 van Klaverweide richting Melkstal. Langzaam rijden dus. In de tussentijd wensen we jullie een fijn weekend!

Gezelschap in de wachtruimte!

17 september 2021

Gelukkig hebben we goed gezelschap tijdens het afwerken van onze administratie! Alleen beetje jammer dat Ed geen kopje koffie zet.We wensen jullie alvast een fijn weekend!

Subcutaan en intramusculair injecteren

15 september 2021

Onderweg krijgen we wel eens vragen over hoe we subcutaan en intramusculair injecteren. Dit is hoe wij dat doen.

Uitzicht van een dierenarts

10 september 2021

Eén van de voordelen die je als dierenarts mag ervaren: de natuur op mooie stille momenten mogen aanschouwen. Fijn weekend allemaal!

Geboorte tweeling vaarsjes!

08 september 2021

Op pad met de dierenarts: geboorte tweeling! We werden geroepen voor een verlossing. Het kalf lag niet lekker voor de ingang. Het was een grote verrassing dat er een nog tweede kalf in zat. Het eerste kalf was al een joekel en het tweede deed er niet voor onder! Zeg nou eerlijk; is het geen plaatje? En het zijn nog vaarsjes ook! Van harte gefeliciteerd met jullie mooie twin!

Enting Alpaca's

05 september 2021

Noteren op de agenda: het is weer tijd voor de halfjaarlijkse enting van uw alpaca's tegen Clostridium. U kunt ons bellen voor een afspraak. Tip: tijdens de 'r'- maanden hebben de veulens iedere zes weken een shot met vitamine AD3 nodig. Ze maken dit zelf onvoldoende aan en met hun dikke vacht komt er te weinig zonlicht op de huid.Flesjes met vitamine AD3 kunt u bij ons bestellen via de WhatsApp Service : 06-43223842 of telefonisch.

Nieuwe Dierenartsenpraktijk Oostland

01 september 2021

Hey ho let's go! Op 1 september start de nieuwe praktijk DAP Oostland. Fijn om je hier te zien. Binnenkort zie je meer van ons: we hebben er zin in!

Groet,Peter van Rossum en Dimitry Verduijn.. 

© DAP Oostland