Ons team

Peter van Rossum

57 jaar

Dierenarts Peter van Rossum is al jarenlang dierenarts in de omgeving van Zelhem. Daar woont hij met zijn vrouw aan de rand van het dorp. Samen hebben ze twee dochters. In zijn vrije tijd is hij graag buiten actief en bij zijn gezin. Met zijn jarenlange ervaring, kennis en rust is Peter een begrip in Zelhem en omstreken. Zijn manier van werken kenmerkt zich door praktisch en snel handelen. Hij is gedegen en service gericht. 

Dimitry Verduijn

32 jaar

Dierenarts Dimitry is opgegroeid in de omgeving van Halle en heeft daar jaren gewerkt op een melkveebedrijf van de buurman. Een eigen melkveebedrijf was helaas niet mogelijk maar nu is hij als dierenarts in Zelhem en omstreken alsnog nauw betrokken bij de toekomst van melkveehouders. Samen met Lise, hun zoontje Sil en zijn schoonouders heeft hij recent een monumentale boerderij gekocht in de Achterhoek. Daarnaast is hij in zijn vrije tijd actief bestuurslid van de beroepsvereniging voor dierenartsen, speelt hij trompet, traint hij voor een triatlon en gaat hij graag zagen en houtkloven met een groep liefhebbers.
In zijn werk als dierenarts houdt Dimitry ervan middels een persoonlijke aanpak met oog op de toekomst samen met de veehouder te komen tot de gestelde doelen. Zijn aanpak wordt omschreven als praktisch, efficiënt, duurzaam en verbindend.

© DAP Oostland